Hoe is Speeddating de Kempen ontstaan?

Tijdens de coronatijd hoorde ik al enkele keren de opmerking: “Hoe kom ik nu aan die leuke vriend of vriendin wanneer alle activiteiten niet doorgaan”. Geen festivals, geen feestjes en evenementen, minder contact met al je vrienden en vriendinnen. Dit heeft mij aan het denken gezet. 

In de zomer van 2019 was ik bij toeval getuige van een speeddateavond in Nijmegen. Ik heb toen de organiserende gastvrouw gesproken en raakte enthousiast over haar verhaal en concept. Vele singles die elkaar op een gezellige en leuke manier ontmoeten. 

             Waarom geen speeddateavonden bij ons in de Kempen en omstreken? 

     In diverse grote steden is het een bekend fenomeen.


Ben je single? En wil je nieuwe mensen ontmoeten? Speeddating de Kempen wil hierin een uitkomst bieden en schiet graag te hulp.


Powered by Froala Editor

Speeddaten is dé manier om op één avond maximaal 10 singles te ontmoeten die openstaan voor een relatie. Wil je graag andere singles live ontmoeten? Speeddating de Kempen biedt je hiervoor de mogelijkheid. Je hebt meteen face to face contact en je kunt met elkaar in gesprek. Beleef gewoon een gezellige avond in een relaxte en ongedwongen sfeer en wie weet vind jij de vriend of vriendin waar je al een tijdje naar op zoek bent. Een ding staat voorop; ervaar het speeddaten als een gezellig uitje en wie weet wat het oplevert!

Powered by Froala Editor

Speeddating de Kempen

Over Mariël

Mijn naam is Mariël Spooren en woon in de mooie Kempen in de plaats Hapert. Ik zie het starten van Speeddating de Kempen als een mooie uitdaging en ga er in ieder geval mijn uiterste best voor doen om dit ook voor jullie tot een succes te maken! Bij vragen kun je altijd contact opnemen. Met veel enthousiasme ga ik de speeddateavonden organiseren zodat we later hopelijk de succesverhalen van jullie kunnen horen en dat velen het Geluk in de Liefde zullen vinden!

Powered by Froala Editor

Speeddating de Kempen

Powered by Froala Editor