Vragen en antwoorden

Is de leeftijdscategorie strikt of kan er van worden afgeweken?

Er kan van worden afgeweken. Er is een boven- en een ondergrens van 2 jaar. Ben je b.v. 34 jaar dan heb je de mogelijkheid om deel te nemen in de categorie van 22-32 jaar of 30-42 jaar. Dit is afhankelijk van je eigen voorkeur. Mocht je er vragen over hebben dan kun je hiervoor een mail sturen.

Powered by Froala Editor

Hoe kan ik mij voorbereiden op een speeddate?

We raden je aan om een paar vragen voor te bereiden die direct naar de kern gaan. Dus niet vragen als "waar woon je?", "wat doe voor werk doe je?" en "hoe oud ben je?". Als je direct vragen stelt waar iemands passie ligt, waar hij of zij vrolijk van wordt, wat iemands grote droom is enzovoort. De vragen kunnen dan zijn; "wat is het leukst wat je tot nu toe hebt gedaan" of "Wat is je mooiste reis die je tot nu toe hebt gemaakt?" Heb je passie voor muziek of sport? Op de website staan ook nog tips vermeld die je kunt gebruiken om goed voorbereid naar een speeddate avond te gaan.

Powered by Froala Editor

Is de tijd van 5 minuten niet te kort?

Onderzoeken wijzen uit dat de zogenoemde "klik" al binnen enkele minuten bekend is. Natuurlijk leer je niemand in 5 minuten kennen maar er is al wel een klik om er een vervolg aan te geven.

Powered by Froala Editor

Waar komen de andere deelnemers vandaan?

Speeddating de Kempen is voornamelijk gericht op deelnemers uit de Kempen. We denken hierbij aan de plaatsen van Veldhoven, Valkenswaard tot aan Hilvarenbeek, Van Oirschot tot Reusel en alle dorpen die hier tussen in liggen. Natuurlijk zijn alle belangstellenden die zich in willen schrijven voor een avond welkom. Het dorpse karakter is wel kenmerkend voor Speeddating de Kempen.

Powered by Froala Editor

Wat zijn de kansen bij een speeddate?

Bij speeddaten heb je meer kans op een match omdat je ongeveer 15 singles op een avond ontmoet. In een korte tijd spreek je veel singles waarbij er bijna altijd wel iemand of soms ook meerdere mensen tussen zitten die je leuk vind en waarmee je een vervolgdate mee zou willen hebben.

Powered by Froala Editor

Ik ken niemand op zo'n avond, krijg ik een beetje hulp?

Je zult echt niet de enige zijn die dit spannend of ook best een beetje eng vindt. Dit is normaal. Onze gastvrouw kan je wel op je gemak stellen. Als je vastloopt met het stellen van vragen dan kan ze hier in ondersteunen door middelen die ze beschikbaar heeft.

Powered by Froala Editor

Hoe word ik bij het speeddaten ontvangen?

Je wordt bij binnenkomst netjes door de gastvrouw van Speeddating de Kempen ontvangen met een welkomstdrankje. Vervolgens wordt er een speeddatekaart overhandigd. De dames krijgen en tafeltje toegewezen waar ze aan kunnen plaatsnemen. Vervolgens komt er een duidelijke uitleg zodat de avond goed verloopt. Daarna nemen de heren plaats tegenover een dames en begint het speeddaten.

Powered by Froala Editor

Kan ik meerdere matches hebben op één speeddate avond?

Dit kan zeker! Het is aan de deelnemers of en met wie je er een vervolg aangeeft.

Powered by Froala Editor

Hoe en wanneer komen de matches tot stand en hoe gaat het verder?

Na elke speeddate van 5 minuten vul je "ja" of "nee" in op je speeddatekaart. Aan het eind van de avond neemt de gastvrouw alle kaarten in en bekijkt hoe de matches zijn. Je krijgt binnen 24 uur een mail met de naam en e-mailadres (en telefoonnummer, wanneer hier goedkeuring voor is gegeven bij de aanmelding) van degene waar je een wederzijdse "ja" (een match) mee had op de speeddate avond.

Powered by Froala Editor

Zijn speeddates alleen maar bedoeld om er een vaste relatie aan over te houden?

Dit is vele gevallen wel het uitgangspunt. Als deelnemer bepaal je dit echter zelf. Ook als je geen match zou hebben, dan hopen we wel dat je in ieder geval een leuke avond hebt gehad.

Powered by Froala Editor

Wat als ik tegenover iemand zit die geheel geen match voor mij is? Dit kan zijn wat betreft persoon, leeftijd of een andere reden.

Op een correcte en beleefde manier praat je 5 minuten met elkaar. Je laat ieder in zijn waarden. Na de date vul je "Nee" in en de heren schuiven vervolgens een tafeltje door.

Powered by Froala Editor

Zijn er (rook) pauzes?

Ja, tijdens het speeddaten zijn er 2 pauzes.

Powered by Froala Editor

Wat als ik echt niet kan komen of ziek ben geworden?

Dan kun jij de speeddate annuleren. Graag ontvangen we zo spoedig mogelijk hiervan bericht omdat dan iemand anders kan deelnemen die op de reservelijst staat. Je kunt een mail sturen met de reden van afmelding. Als je via de mail aangeeft dat er iemand anders voor jou in de plaats komt dan kan dit ook. Wel hebben we dan alle aanmeldgegevens nodig van de persoon die dan in jouw plaats komt deelnemen. Als er niemand anders komt dan krijg je van ons via de mail een code toegestuurd waarmee jij je via de website kunt aanmelden voor een andere speeddateavond op een andere datum.

Powered by Froala Editor

Tot wanneer kan ik mij nog inschrijven voor een speeddateavond?

Dat kan tot op de dag zelf nog. Om de avond goed te kunnen voorbereiden door ons is het echter wel prettig dat jij je zo snel mogelijk aanmeld. Bij het aanmelden kun je zien of er nog plaats is voor die avond. Als er voldoende aanmeldingen zijn dan worden er nog enkele aanmeldingen op de reservelijst gezet. Als je hier op geplaatst wordt dan kun je dit ook zien bij de aanmelding. Als de avond vol is dan staat dit ook bij de aanmelding op de website vermeld. Hoe eerder jij je aanmeld, hoe groter de kans dat je kunt deelnemen. Mocht de avond vol zijn, schrijf je dan alvast in voor de volgende speeddateavond in jou leeftijdscategorie zodat je dan verzekerd bent van een plekje!

Powered by Froala Editor

Kan ik samen met vrienden/vriendinnen komen?

Dit kan als beiden zijn ingeschreven voor dezelfde speeddateavond. Zo niet, dan mag je niemand meebrengen omdat dit voor de overige deelnemers niet prettig en eerlijk is. Wel is het zeker leuk als je met een vriendin/vriend inschrijft. Samen gezellig een avondje speeddaten!

Powered by Froala Editor

Moet ik zelf mijn drankjes betalen?

Bij de inschrijving zit een welkomstdrankje, 2 consumpties en enkele lekkere hapjes inbegrepen. Verder staat er op de bar water wat elke deelnemer gratis zelf kan inschenken. Overige consumpties zijn voor eigen rekening.

Powered by Froala Editor

Wat moet ik meenemen?

Goede zin en een goed humeur! Verder heb je niets nodig en wordt overal voor gezorgd.

Powered by Froala Editor

Hoe laat moet ik aanwezig zijn?

De speeddateavonden starten om 19.00 uur. Het is daarom belangrijk dat alle deelnemers op tijd aanwezig zijn. Dit is dan ongeveer tussen 15 tot 10 minuten voor aanvangstijd. 

Powered by Froala Editor

Hoe gaat Speeddating de Kempen om met Corona maatregelen?

We volgen altijd de regels omtrent Covid-19 maatregelen van het RIVM en de overheid op. We zullen zorgen voor voldoende benodigde spullen m.b.t. hygiëne. Iedere deelnemer moet 24 uur vrij zijn van klachten die zouden kunnen wijzen op corona, denk o.a. aan keelpijn, koorts en hoesten. Is er iemand binnen uw huishouding positief getest op corona! Ook u moet dan 10 dagen zoveel mogelijk thuisblijven en mag u niet deelnemen aan de speeddateavond. Geef ons hiervan graag zo spoedig mogelijk een bericht

Powered by Froala Editor

Berichten m.b.t. jouw speeddateavond door wijzigingen!

In de huidige tijd kan het door overheidsmaatregelen snel anders gaan dan dat je verwacht. Snelle veranderingen door toename van corona besmettingen! Mocht jouw speeddatevond door de een of andere reden niet doorgaan dan brengen we je hiervan zo spoedig mogelijk op de hoogte. Houd de zondag ervoor en de maandag van je speeddateavond je mail in de gaten. Bij wijzigingen sturen we hier de nodige informatie toe.

Powered by Froala Editor

Ik heb nog een vraag die eerder niet benoemd staat!

Als je nog een vraag hebt, stuur dan een mail met je vraag naar info@speeddatingdekempen.nl. We reageren dan zo spoedig mogelijk en altijd binnen uiterlijk 24 uur.  

Powered by Froala Editor