Ontvangen mails van "matches bij Speeddating de Kempen"

Op 20-11-2022 ontving ik de onderstaande mail, supermooi! Deze mail is van twee deelnemers van de speeddateavond van 21-10-2021:

Hi Mariël,

We hadden al vaker tegen elkaar gezegd dat we jou even op de hoogte moesten brengen over hoe het ging maar we vergaten het steeds. Nu hebben we even samen gedacht over hoe we het ervaren hebben:

De avond was goed georganiseerd, bij ontvangst kon je al een praatje maken met iedereen en was er een gelegenheid om een drankje te doen. De speeddates waren 8 minuten lang en dat was voldoende om een goeie indruk te krijgen van elkaar. Na de speeddate avond hoor je vrij snel of je een match hebt, daarna kan je zelf contact opnemen om een tweede date af te spreken.

We waren elkaars eerste gesprekspartner op de Speeddate en binnen 8 minuten wisten wij dat we nog zeker een tweede date wilden plannen. De avond was voor ons beiden best spannend maar Mariël zorgde ervoor dat iedereen zich op zijn gemak voelde. Gelukkig hebben wij elkaar gevonden dankzij Speeddating de Kempen en zijn we al meer dan een half jaar erg gelukkig samen! 

Veel groetjes J&K


Op 4-7-2022 de onderstaande superleuke mail ontvangen m.b.t.de speeddateavond van 23-05-2022:

Y en H hebben zonder verwachtingen deelgenomen aan de speeddate maar een klik was er wél tussen ons. We hebben enige tijd kontakt gehouden, samen tijd doorgebracht, en nu kunnen we melden dat wij een relatie hebben. De speeddate-avond was goed georganiseerd, de deelnemers leken allen vrij relaxed en de avond werd door ons als erg fijn beoordeeld. Chapeau voor de organisatrice, Mariël, je hebt het érg goed gedaan. Wij kunnen het elke single aanbevelen, niet iedereen is even makkelijk met kontakt leggen in de huidige tijd, op de speeddate-avond heerst een ontspannen sfeer en deze mag er zéker zijn. Wij zijn enorm blij en gelukkig met elkaar. Hartelijk dank Mariël.


Ontvangen mail 05-04-2022:

Hallo Mariëlle , 

Leuk dat je even een berichtje stuurt,

De speeddate via jouw bureau was me goed bevallen ,

Ik heb er een leuke relatie aan overgehouden.

Verder heel veel groeten,

Van mij en..... 

 

Ontvangen mail 28-03-2022: 

Hoi Mariël, 

 Ik wil je even laten weten dat ik met m’n match ...... al een paar dates heb gehad en dat we het heel leuk en gezellig hebben samen. We kennen elkaar natuurlijk nog niet heel goed maar het begin is gemaakt dankzij de speeddates. Wie had dat gedacht? Nou ik niet in ieder geval. πŸ˜„


Kerst 2021; De onderstaande mail ontving ik met Kerst van 2 deelnemers die in september hebben deelgenomen aan de speeddateavond:

"Speeddaten brengt inderdaad mensen bij elkaar. Wij vieren Kerst samen. Hoe leuk is dat?! πŸ˜€ Als we niet hadden deelgenomen hadden wij elkaar waarschijnlijk nooit ontmoet".

 

Oktober 2021: ontvangen mail m.b.t. speeddateavond leeftijd 60-72 jaar:

"Mariël ik laat je via deze mail weten dat ik van de speeddateavond een goeie match heb met ..... Zondag zie ik hem weer, ik heb weer vlinders en het gevoel dat je er weer toe doet, doet een mens goed.

Heb al mond op mond reclame gemaakt voor een kennis en zal indien het zich voordoet jou blijven promoten.

Groetjes…."


Oktober 2021: Een super-lieve-leuke mail ontvangen:

“Een paar maanden geleden hebben we elkaar gezien op de door jou georganiseerde speeddate. Dat was natuurlijke even spannend maar uiteindelijk ook heel erg leuk!

We hadden tijdens de speeddate gesprek al meteen een klik. Daarna zijn we verder gaan daten om elkaar beter te leren kennen. Nu willen we met trots jou laten weten dat we nu officieel verkering hebben. Op dat moment zeiden we nog tegen elkaar “dank je wel Mariël” want anders waren we elkaar misschien wel nooit tegengekomen.

We zijn helemaal verliefd en gelukkig samen en genieten nu al volop en kijken uit naar een mooie tijd die ons te wachten staat. Beiden vinden we het ook een hele mooie bijzondere ontmoeting, echt een top initiatief van jou om een speeddating te organiseren!

We willen jou heel erg bedanken en veel succes toewensen met je bedrijfje Speeddating de Kempen! Prachtig voor jou om op deze manier mensen heel gelukkig te kunnen maken.

DANKJEWEL!

Groetjes van een heel blij koppel”


Mail augustus 2021; een Gouden match

"Wij vinden het erg leuk om jou te laten weten dat er uit de speeddate van 12 Juli een GOUDEN Match heeft plaats gevonden.

 We zijn erg blij elkaar gevonden te hebben en genieten met volle teugen van deze heerlijk, verliefde tijd!  Super bedankt dat je met deze vorm van dating,  mensen op het goede spoor kunt zetten!  Veel succes verder en wij zullen het zeker door vertellen!"

 

Powered by Froala Editor

Speeddating de Kempen

Reviews van deelnemers 21-11-2022 (leeftijd 45-55 jaar)

Hallo Mariël, 

 Ik vond het een gezellige avond! Goed georganiseerd en een leuke locatie.

Helaas voor mij geen match, maar het speeddaten is wel voor herhaling vatbaar.

Bedankt! Groet...


De avond was perfect,dankje.


Was bijzondere avond ben benieuwd of er iets uit voortvloeit!

 

Powered by Froala Editor

Reviews van deelnemers 14 november 2022 (leeftijd 60 - 70 jaar)

Dank voor het bericht en omschrijving, maar ook voor de fijne verzorgde avond.


Hartelijk dank voor je bericht.

Jammer  dat er geen match is, maar het was een leuke avond,  bedankt daar voor. 

Wie weet  zie ik je nog eens , ik maak mondeling zeker reclame voor je. 

Powered by Froala Editor

Reviews van deelnemers 30 mei 2022 (leeftijd 60 - 70 jaar)

Hallo Mariël ,

 De Speeddating van afgelopen maandag 30-05-2022 , is voor mij fijn verlopen met leuke ontmoetingen

en warme open korte gesprekken. Groetjes.....


Hoi Mariël

Het was voor mij 'n gezellige avond, en  goed georganiseerd, dankjewel daarvoor!! 

Het enige wat ik jammer vond is, ik  had  het leuker gevonden bij gelijke kansen, daar bedoel ik mee, hetzelfde aantal vrouwen en mannen als dat bereikt is, en het dan pas doorgang te laten vinden. 

Maar ik begrijp het vanuit jullie gezien zeker ook wel. En  ik vind het zeker  weer de moeite om nog een keer mee te doen, mocht er niets uit deze matches komen.

Vriendelijke groetjes ......


Bij deze even een update van mijn ervaring betreft het speeddaten ... 

Het was laagdrempelig en gezellig... 

Goed georganiseerd en ik denk dat je ook echt in een behoefte voorziet... 



Powered by Froala Editor

Reviews van deelnemers 23 mei 2022 (leeftijd 50 - 60 jaar)

Ik heb weer een super leuke avond gehad met gezellige mensen.

De avond was goed georganiseerd, met een drankje en hapje.

Uiteindelijk heeft het ook nog een leuke date opgeleverd.

Kortom op alle fronten positief, met dank aan de organisatie c.q. Mariël

 

Powered by Froala Editor

Reviews van deelnemers 04 april 2022 (leeftijd 35 - 45 jaar)

Ik heb een hele mooie ervaring opgedaan en daar wil ik jullie ontzettend mee bedanken!


We hebben het weer eens gezien. Het was leuk. Hopelijk wordt het aantal deelnemers wat groter, ook voor jou zou dat fijn zijn natuurlijk. Wellicht tot de volgende keer.


Ik vond het in ieder geval een erg gezellige en goed georganiseerde avond!


Ik heb een fijne avond gehad. Lieve mensen. Alleen miste ik idd de fysieke aantrekkingskracht en vond ik ze te oud. Maar hartstikke lieve mannen. Ook aardige vrouwen! Ben benieuwd of er een stelletje tussen zat die samen gematcht hebben?

 



Powered by Froala Editor

Reviews van deelnemers 28 maart 2022 (leeftijd 50 - 60 jaar)

Maandagavond 28 maart ging ik met knikkende knieën naar de speeddateavond.

Maar de zenuwen waren snel verdwenen, het gaat allemaal heel gemoedelijk en op z’n Brabants met een lekker pilsje tussendoor πŸ˜‰!  Het was een heel leuke, gezellige avond. Ik had zelfs een paar matches, wie had dat gedacht! Met één van die matches heb ik al een paar keer afgesproken. Het is weer een hele verandering in mijn leven maar ik ben blij! 😊


De avond had mij verrast. Het is een goed concept en de avond was goed  georganiseerd. Ik heb leuke gesprekken gehad en ben blij met de match die ik heb. Ik zal het zeker bij anderen aanbevelen!


Leuk dat ik een match heb.

Het was een heel gezellige avond en ik was helemaal niet meer zo zenuwachtig als de vorige keer.


Met dank voor de gezellige avond in De Gouden Leeuw gisteravond.


Ik maak zeker reclame voor jou. Je bent goed bezig en ik denk dat er echt behoefte aan is. Veel succes!

 

Powered by Froala Editor

Reviews van deelnemers 21 maart 2022 (leeftijd 25 - 33 jaar)

Op maandag 21 maart heb ik deelgenomen aan de speeddateavond bij Speeddating de Kempen. Ik heb er wel over getwijfeld of ik mij hiervoor aan zou melden! Nu ik heb deelgenomen heb ik hier echt geen spijt van. Het was goed georganiseerd, leuke locatie, gezellig en ik heb er een leuke match aan overgehouden die ik anders niet ontmoet had.


Wil je nog even bedanken voor de leuke avond maandag! Zal mocht het nodig zijn zeker nog is deelnemen!



Powered by Froala Editor

Reviews van deelnemers 14 maart 2022 (leeftijd 45 - 55 jaar)

Jammer geen match maar ik heb vooral een leuke avond gehad!

Wie weet kom ik nog terug in lagere leeftijdscategorie!

 Bedankt Mariël


Ik vond het een erg gezellige avond gisteren. Het was netjes verzorgt en ik vind het een leuke manier om nieuwe mensen te leren kennen. Helaas voelde ik zelf bij niemand de klik die ik zoek, maar het is zeker voor herhaling vatbaar voor mij.


Jammer geen match Mariël, toch een leuke avond gehad hoor!

Kom zeker nog een keertje langs.



Powered by Froala Editor

Reviews van deelnemers 21 februari 2022

In februari 2022 ook de stap gezet voor de Speeddate avond in de categorie 60-70 jarigen. Wat een ontspannen sfeer en geweldig goed in elkaar gezet en begeleid door Mariël. Een welkomstdrankje, hapjes en 2 consumpties. En dat alles voor een redelijke prijs gezien het voorbereidend werk en het aantal deelnemers. In mijn geval 8 tafels met totaal verschillende dames met ieder hun eigen verhaal en wensen. Voor mij helaas niet het behaalde resultaat maar ik ga zeker nog eens mijn geluk beproeven. Een echte aanrader voor ieder die zo graag uit dat systeem van alleen zijn en de wil om te willen delen wil stappen. 


Het was een leuke avond, heb veel gelachen! De mannen waren erg respectvol en gezellig, maar er was voor mij geen klik. Ga zo door met de speeddates en veel succes. πŸ‘

Powered by Froala Editor

Reviews van deelnemers 4 oktober 2021 (leeftijd 60 - 72 jaar)

Hartelijk bedankt Mariël!

Ik maak veel reclame voor jouw speeddate want het is keileuk om te doen!


De avond heeft mij echt verrast. Ik vond het spannend om te gaan maar heb echt een leuke avond gehad. Het was goed georganiseerd. Ik zal het zeker bij anderen aanbevelen. Bedankt!


Ik ben Cor en tweemaal op een speeddateavond van Speeddating de Kempen geweest. Het is heel leuk om dames te spreken voor een date. Je word heel goed ontvangen door Mariël en voor de avond begint legt ze het goed uit wat de bedoeling is. Als je vragen vooraf hebt kun je altijd contact met haar opnemen. De avond is goed verzorgt met een drankje en een hapje. Bij de eerste speeddateavond lag de drempel hoog. Maar dat is niet nodig. Mariël stelt je op je gemak en dan is het ijs gebroken. Alle dames en heren zijn er voor hetzelfde doel een leuke partner te vinden. Het gaat er gemoedelijk aan toe, een beetje op zijn dorps. Dat is voor veel mensen van mijn leeftijd wel zo fijn. Bij een tweede speeddateavond was er geen drempel meer. En als je er een leuke match aan over houdt dan is dit toch geweldig. Ik heb het als geweldig ervaren!



Powered by Froala Editor

Reviews van deelnemers 13 september (leeftijd 40 - 52 jaar)

Heel fijn om persoonlijk in een avond te daten en een gevoel bij de dates te hebben. Zeer goed geregeld door Speeddating de Kempen op een mooie locatie. Dank je wel. 

 

Ik vond het een gezellige avond, leuk om te horen dat er een match is.

Bedankt voor de goede sfeer en top organisatie! Dankjewel Mariël


Het was zeker weer een geslaagde avond. het was bijzonder fijn geregeld weer! Ga zo door.


Ik heb ook een leuke avond gehad helaas geen match.

Verder heb ik genoten we hebben nog lang nagepraat. Ben blij dat ik het gedaan heb. 


Wauw.. dat is leuk, 2 matches! Ik ga er mee aan de slag


Jammer geen match maar heb een goede indruk van speeddaten gekregen en een leuke avond gehad  

 

 

 

Powered by Froala Editor

Reviews deelnemers speeddate avond 12 juli (leeftijd 60 - 72 jaar)

"GOUDEN Match"

De onderstaande hele mooie mail ontving ik van twee deelnemers. Deze wil ik graag met jullie delen: "Dag Mariël, we vinden het erg leuk om jou te laten weten dat er uit de speeddate van 12 juli een GOUDEN match heeft plaatsgevonden. Wij zijn erg blij elkaar gevonden te hebben en genieten met volle teugen van deze heerlijk, verliefde tijd!

Super bedankt dat je met deze vorm van dating, mensen op het goede spoor kunt zetten. Veel succes verder en wij zullen het zeker door vertellen! Vriendelijk groet, ............&............



Was een super gezellige avond TOP. Bedankt.

Powered by Froala Editor

Reviews deelnemers speeddate avond 29 juni 2021 (leeftijd 20-32 jaar)

Ik vond dat het top geregeld en er was al zeker één van mijn maten geïnteresseerd om de volgende keer deel te nemen.


Ja het was een gezellig avond, en we gaan kijken of het misschien wat wordπŸ˜‰ 


Het was een goed georganiseerde speeddate avond!

Powered by Froala Editor

Reviews deelnemers speeddate avond 21 juni (leeftijd 40-52 jaar)

Ik vond dat jij weer echt je best gedaan hebt om er iets leuks van te maken. En dat is ook gelukt! Ga zo door met dit enthousiasme.

Ik zal het ook aanbevelen bij anderen.


Ik heb een leuke avond gehad! Het was echt gezellig.


 

Powered by Froala Editor

Reviews deelnemers speeddate avond 14 juni (leeftijd 30-42 jaar)

Bedankt voor de mail. Ik had al verwacht dat er geen match was.  

Geslaagde avond. Ik hou de site in de gaten, en wie weet geef ik me nog een keer op over een tijdje.

Succes met dit leuke initiatief.


De avond was goed geregeld  en gezellig. 


Bedankt voor de snelle reactie en de goede zorgen gisteravond. Het was een erg leuke avond. Ik zal het zeker doorgeven aan vriendinnen.

 

Helaas geen match, maar dat is niet erg. Ik vond het ondanks de afwezigheid van een match toch nog wel een leuk avondje. Zo doe ik nog eens wat sociaals. Ik vind zoiets als een speeddate niet makkelijk en voelde me wat zenuwachtig/onzeker.

Gesprekjes van 6 minuten zijn ook niet te kort en niet te lang.  

Ik denk dat je het helemaal goed hebt gedaan. Het was geen massa-evenement en dat is ook niet de bedoeling. 

Ik wens je verder succes met de nieuwe speeddates en wie weet tot zien. 

Als ik mensen spreek die zoiets als een speeddate willen doen, dan zal ik je aanbevelen. 

 

 


Powered by Froala Editor

Reviews deelnemers speeddate avond 7 juni (leeftijd 50-62 jaar)

Dank je Mariël, het was erg gezellig en goed geregeld.


Ik heb zeker een leuke avond gehad. Het was prima georganiseerd en leuke gesprekken gehad.

Ook de locatie was prima. En uiteindelijk ook nog een match. Een goed begin van deze week.


Dankjewel voor je bericht. Jammer dat er geen match is.

Ik vond de avond goed georganiseerd, met afwisselend gesprekken, drankje, hapje e.d.


Ik vind dat je een heel mooi concept in elkaar hebt gezet met Speeddating de Kempen.

Het heeft me verrast.


Powered by Froala Editor

Reviews deelnemers terras-speeddate zondag 6 juni (leeftijd 60-75 jaar)

Het was een gezellige middag, mooie locatie op het terras. Bedankt voor alles.


Hoi, Mariël, vond het super goed geregeld allemaal. Helaas waren er voor mij weinig potentiële kandidaat dates bij. Kan gebeuren natuurlijk. We hebben wel enorm veel lol gehad. Het begon al met de aanloop er naar toe maar ook met de nabeschouwing! Maar voor de organisatie alleen maar complimenten.

Powered by Froala Editor

Reviews deelnemers van terras-speeddate zondag 30 mei 2021 (leeftijd 40-52 jaar)

Bedankt voor het organiseren van de leuke middag. De sfeer was mede door jou ontspannen en geslaagd!


Jammer dat er geen match voor mij was. Ik vond het een heel geslaagde middag en het was helemaal niet zo spannend als ik gedacht had. Erg gezellig. Het is zeker leuk om nog eens deel te nemen.


Ik heb een leuke middag gehad. Nogmaals bedankt voor de organisatie. En zoals gezegd, mijn tip is om niets te veranderen want je doet het heel goed .


Het was een leuke en gezellige middag. Leuk dat ik een paar matches heb. Dit zijn ook de mannen waar ik JA bij had aangekruist. Bedankt voor de organisatie, ik heb zo geen tips/adviezen of verbeterpunten voor je. Kortom ga zo door!!!!


Bericht voordat de matchmail verstuurd was: Hoi, hoi, was heel leuk en gezellig, bedankt en al heb ik geen match doe ik 't nog eens. Genoten van de middag en de organisatie. Dank aan de organisatie en hun inzet.

Bericht na de matchmail: Geweldig, leuk hoor, dank je wel.


Heel erg bedankt voor de gezellige middag! Je had het super goed georganiseerd. Het was leuk, laagdrempelig en heel gezellig.


Dank je wel, mooi dat er een match is πŸ‘Œ Ik heb een leuke middag gehad en goed voor mij om het te ervaren en meegedaan te hebben.


Bedankt voor de leuke middag en goede verzorging. Ik vond het een leuke opzet en de Kempische gezelligheid sprak me ook aan. ik ga je zeker aanbevelen bij vrienden en collega's. Ik vond het alleen jammer dat de leeftijdsverschillen vrij groot waren. Over het algemeen vind ik leeftijd niet zo belangrijk, maar een paar mannen vond ik qua leeftijd en voorkomen vrij oud. Ik heb met iedereen een leuk gesprek gehad, maar ik merkte dat ik weinig connectie had met de 50plussers.



Powered by Froala Editor

Reviews van deelnemers 25 mei 2021 (leeftijd 20 - 32 jaar)

Ik vond het erg goed georganiseerd en de sfeer was top. In het begin was het even spannend maar die spanning was zo verdwenen toen de dates begonnen. Ik heb verschillende aardige en knappe vrouwen ontmoet.


Ik vond het erg leuk en goed geregeld.

ik denk dat er veel vraag naar is bij de jeugd alleen zullen ze het nog niet allemaal weten!


Ik vond het leuk om mee te doen. 

Complimenten voor jouw organisatie, je had het leuk georganiseerd en goed verzorgd!


Een hele leuke ervaring!



 

 

 

Powered by Froala Editor

Speeddating de Kempen

Reviews van deelnemers 11 juli 2022 (leeftijd 40 - 50 jaar)

Ik vond het een gezellige avond op een top locatie, erg leuk zo in de tuin. Voor mij echt een heel prettige manier om iemand te ontmoeten. Je bent een liefdevolle gastvrouw met oog voor de mensen om je heen! 

Wie weet tot ziens. Met een hartelijke groet,


Dank je wel voor de organisatie! Wie weet meld ik mij in de toekomst nog een keer aan.

Powered by Froala Editor