Hoe gaat een speeddate avond eruitzien?

Je wordt tijdens een speeddateavond welkom geheten door een gastvrouw of gastheer. Bij binnenkomst ontvang je een welkomstdrankje en een speeddatekaart. Traditioneel gaan de dames vervolgens aan hun tafeltje zitten. Dit gaat op alfabet, op basis van de voornaam en volgens tafelnummers. A begint bij tafel 1 etc. Na een welkomstwoordje start vervolgens de speeddate. Een man komt tegenover een dame te zitten waarna de speeddate begint. Je stelt elkaar vragen en probeert zo elkaars interesses te vinden. Je kunt je hiervoor van tevoren al wat voorbereiden. Op deze website geven we je hiervoor al wat tips waaraan je misschien iets hebt. 


Na 6 minuten schuift de man een tafeltje door. Hiervoor zal een sein worden gegeven. Voordat de volgende date aanschuift, noteer je op de speeddatekaart of je wel of geen klik voelde. Bij wederzijds een “ja”, is er een match. Je mag meerdere keren een “ja” invullen. Dit vergroot je kans op een match!

Powered by Froala Editor

Tijdens het speeddaten zijn er 2 pauzes om even op adem te komen, voor een drankje, sigaretje, toilet, of om toch nog even te praten met die leuke date!


Zat er deze keer geen match tussen voor jou? Bedenk dan dat je een leuke avond hebt gehad, geïnvesteerd hebt in je sociale vaardigheden én dat er snel een volgende avond zal zijn waar je weer aan kunt deelnemen. 

Speeddating de Kempen

Wat gebeurt er als ik gematcht word na het speeddaten?

Wij treden dan op als koppelaar zodat beiden de kans krijgen om nader kennis te maken met elkaar. Uiterlijk binnen 24 uur na afloop ontvang je de voornaam en e-mailadres (en indien we een goedkeuring bij de aanmelding hebben ontvangen ook het telefoonnummer) van degene met wie je gematcht bent. Indien je een foto hebt meegestuurd dan kunnen we met jouw toestemming ook je foto mailen. Andersom ontvangt jouw match dezelfde gegevens van jou. Zo kun je zelf kiezen of je een vervolgdate wilt of niet!


Om misverstanden te voorkomen, andere personen ontvangen jouw gegevens niet! Vervolgens is het aan jullie om met elkaar af te spreken.

Het is raadzaam om de stoute schoenen aan te trekken en het eerste initiatief snel te nemen.

 Zo voorkom je dat jullie beiden afwachten! Vind je dit lastig dan kunnen wij wellicht iets voor je betekenen. Neem dan even via de e-mail contact met ons op.

Powered by Froala Editor

Leeftijdscategorieƫn

We organiseren speeddates in verschillende leeftijdscategorieën, 22-32 jaar, 30-42 jaar, 40-52 jaar, 50-62 jaar en 62 jaar en ouder. Je ziet dat we in de groepen een overlapping hebben. Het is afhankelijk waar je jezelf prettig bij voelt om te bepalen in welke groep je wilt deelnemen. Bij voorbeeld iemand van 32 jaar kan zich opgeven voor de categorie 20-32 en/of 30-42 jaar. We hebben een boven- en ondergrens van 2 jaar. Dit houd in dat b.v. iemand van 64 jaar zich nog wel mag inschrijven in de categorie 50-62 jaar maar ook in de categorie 62 jaar en ouder. Let er bij je aanmelding wel op dat je je bij de juiste datum en leeftijdscategorie aanmeldt!  Zijn er vragen, stuur dan gerust een mail! Er kwamen mails en vragen binnen omdat het voor diverse mensen lastig is omdat ze met de leeftijd tussen 2 groepen inzitten. Voor de ene groep vrij jong en voor de andere groep weer aan de bovengrens. Daarom heb ik besloten om in oktober ook speeddateavonden te organiseren in de leeftijd  van 25-35 jaar, 35-45 jaar en wellicht daarna ook 45-55 jaar. Er komt dan een wisseling van leeftijden bij de speeddateavonden. Bekijk de website om de datums in de gaten te houden!

Powered by Froala Editor

Speeddating de Kempen

Kosten

De inschrijfkosten om te kunnen deelnemen zijn € 29,50 p.p. Dit is inclusief welkomstdrankje, 2 consumpties, water wat aan de bar zelf gehaald kan worden en enkele lekkere hapjes. Natuurlijk heb je ook nog maximaal 12 dates in een mooie sfeervolle locatie en een gastvrouw die de avond begeleid en waaraan je vragen kunt stellen indien nodig.  Er komen verder geen reserverings- en administratiekosten bij. Als je om de een of andere reden jezelf afmeld dan storten we het geld niet terug. Je inschrijving wordt verplaatst naar de eerst volgende speeddateavond voor jou of je ontvangt een kortingscode waarmee jij je zelf op een andere speeddateavond kan inschrijven. Indien je zelf niet meer wilt deelnemen dan is het mogelijk om de kortingscode door te geven aan iemand anders die zich hiermee kan aanmelden. De kortingscode kan ook in de vorm van een cadeaubon, dit is altijd leuker om te geven! 

Powered by Froala Editor

Inschrijving voor de speeddate

Via deze website kun jij je inschrijven voor een speeddate. Als de betaling goed is afgerond dan ontvang je een bevestiging van de inschrijving en is de aanmelding akkoord. De sfeervolle locaties van de speeddateavonden staan verder nog afzonderlijk beschreven. Als er voor jouw speeddateavond te weinig inschrijvingen zijn om jou voldoende dates te garanderen verplaatsen we jouw inschrijving naar de volgende speeddate. We willen dat iedereen zijn speeddate ervaring krijgt. We storten dan geen geld terug maar we garanderen jou een speeddate op de volgende datum.

Powered by Froala Editor

Speeddating de Kempen

Speeddaten in coronatijd

Natuurlijk nemen we alle benodigde maatregelen om te zorgen dat iedereen onbezorgd en veilig kan speeddaten volgens de meest actuele RIVM-richtlijnen.

Bij klachten m.b.t. Covid-19 meld je af. Bij twijfel doe een test of laat je testen!Powered by Froala Editor