Hoe gaat een speeddate avond eruitzien?

Je wordt tijdens een speeddateavond welkom geheten door een gastvrouw of gastheer. Bij binnenkomst ontvang je een welkomstdrankje en een speeddatekaart. In de meeste gevallen gaan de vrouwen vervolgens als eerste aan hun tafel zitten. Dit gaat op alfabet, op basis van de voornaam en volgens tafelnummers. A begint bij tafel 1 etc. Na een welkomstwoordje en korte uitleg start vervolgens de speeddate. Een man komt tegenover een dame te zitten waarna de speeddate begint. Je stelt elkaar vragen en probeert zo elkaars interesses te vinden. Je kunt je hiervoor van tevoren al wat op voorbereiden. Op deze website geven we je hiervoor al wat tips waaraan je misschien iets hebt. 


Na 8-10 minuten (afhankelijk van de grootte van de groep) schuift de man een tafel door. Hiervoor zal een sein worden gegeven. Voordat de volgende date aanschuift, noteer je op de speeddatekaart of je wel of geen klik voelde. Bij wederzijds een “ja”, is er een match. Je mag meerdere keren een “ja” invullen. Dit vergroot je kans op een match!

Powered by Froala Editor

Tijdens het speeddaten zijn er 2 pauzes om even op adem te komen, voor een drankje, sigaretje, toilet, of om toch nog even te praten met die leuke date!


Zat er deze keer geen match tussen voor jou? Bedenk dan dat je een leuke avond hebt gehad, geïnvesteerd hebt in je sociale vaardigheden én dat er snel een volgende avond zal zijn waar je weer aan kunt deelnemen. 

Speeddating de Kempen

Wat gebeurt er als ik gematcht word na het speeddaten?

Wij treden dan op als koppelaar zodat beiden de kans krijgen om nader kennis te maken met elkaar. Uiterlijk binnen 24 uur na afloop ontvang je de voornaam en e-mailadres (en indien we een goedkeuring bij de aanmelding hebben ontvangen ook het telefoonnummer) van degene met wie je gematcht bent. Indien je een foto hebt meegestuurd dan kunnen we met jouw toestemming ook je foto mailen. Andersom ontvangt jouw match dezelfde gegevens van jou. Zo kun je zelf kiezen of je een vervolgdate wilt of niet!


Om misverstanden te voorkomen, andere personen ontvangen jouw gegevens niet! Vervolgens is het aan jullie om met elkaar af te spreken.

Het is raadzaam om de stoute schoenen aan te trekken en het eerste initiatief snel te nemen.

 Zo voorkom je dat jullie beiden afwachten! Vind je dit lastig dan kunnen wij wellicht iets voor je betekenen. Neem dan even via de e-mail contact met ons op.

Powered by Froala Editor

Leeftijdscategorieƫn

We organiseren speeddates in verschillende leeftijdscategorieën, 25-32 jaar, 30-40 jaar, 40-50 jaar, 50-60 jaar en 60-70 jaar.

We hebben een boven- en ondergrens van ongeveer 2 jaar. Het is natuurlijk belangrijk dat je aanmeld bij een leeftijdscategorie waar jij je prettig en goed bij voelt. Let er bij je aanmelding op dat je je bij de juiste datum en leeftijdscategorie aanmeldt! 

Er kwamen mails en vragen binnen omdat het voor diverse mensen lastig is omdat ze met de leeftijd tussen 2 groepen in zitten. Voor de ene groep vrij jong en voor de andere groep weer aan de bovengrens. Daarom is ook besloten om speeddateavonden te organiseren in de leeftijd  van 25-35 jaar, 35-45 jaar  etc. De leeftijdscategorieën wisselen daarom wel eens! Bekijk de website om de leeftijdscategorieën en datums in de gaten te houden!


Zijn er vragen, stuur dan gerust een mail! 


Powered by Froala Editor

Speeddating de Kempen

Kosten

De inschrijfkosten om te kunnen deelnemen zijn € 29,50 p.p. Dit is inclusief welkomstdrankje, 2 consumpties, water wat aan de bar zelf gehaald kan worden en enkele lekkere hapjes. Natuurlijk heb je ook nog maximaal 10 dates in een mooie sfeervolle locatie en een gastvrouw die de avond begeleid en waaraan je vragen kunt stellen indien nodig.  Er komen verder geen reserverings- en administratiekosten bij. Als je om de een of andere reden jezelf afmeld dan storten we het geld niet terug. Je inschrijving wordt verplaatst naar de eerst volgende speeddateavond voor jou of je ontvangt een kortingscode waarmee jij je zelf op een andere speeddateavond kan inschrijven. Indien je zelf niet meer wilt deelnemen dan is het mogelijk om de kortingscode door te geven aan iemand anders die zich hiermee kan aanmelden. De kortingscode kan ook in de vorm van een cadeaubon, dit is altijd leuker om te geven!  

Powered by Froala Editor

Inschrijving voor de speeddate

Via deze website kun jij je inschrijven voor een speeddate. Als de betaling goed is afgerond dan ontvang je een bevestiging van de inschrijving en is de aanmelding akkoord. Meld je ruim voor de datum aan. Dit geeft zekerheid voor alle deelnemers die zich al aangemeld hebben dat de speeddate door kan gaan. Voor een goede speeddate is het fijn en van belang dat het aantal mannen en het aantal vrouwen ongeveer gelijk is. Bij een tijdige aanmelding krijgen we hier eerder zicht op. De sfeervolle locaties van de speeddateavonden staan verder nog afzonderlijk beschreven. 

Als Speeddating de Kempen  geen speeddate kan organiseren omdat er te weinig aanmeldingen zijn van mannen en/of vrouwen dan is er recht op terug storting van het inschrijfgeld. We zullen samen nog wel even bekijken of er een geschikte datum voor jou is voor een andere speeddate avond.

Powered by Froala Editor

Speeddating de Kempen